Biserica Ortodoxa Romana Buna Vestire, Adjud
Arata alte articole din aceeasi categorie

Ghiozdanele bucuriei- 2022-

 


           Si anul acesta, având binecuvântarea arhiereului nostru, I.P.S. Ciprian, parohia Buna Vestire Adjud, sustine actul educational desfasurat la nivelul municipiului.


Astfel, 30 de copii cu posibilitati materiale reduse, elevi ai Scolii Gimnaziale Principele Radu precum si ai Colegiului National Emil Botta, vor primi 30 de ghiozdane care au fost deja echipate cu penare, caiete, carioci, rigle, de catre tinerii din cadrul centrului catehetic al parohiei.


                                               


 


Un ghiozdan, o sansa la educatie!   -2023-


Stim cât de important este un ghiozdan în ochii unui copil, mai ales în prima zi de scoala. Acesta constituie articolul de baza  si un factor esential în motivarea copiilor din familii cu probleme financiare, pentru a merge la scoala. Fiecare ghiozdan poate fi o sansa la educatie.


          De aceea, constienti fiind ca prin colaborare, sustinere si întelegere, se poate crea o lume mai buna, o noua actiune social- filantropica s-a desfasurat în parohia noastra cu binecuvântarea I.P.S  Ciprian , Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei.


 Astfel, 25 de ghiozdane echipate  complet, au fost daruite Scolii Gimnaziale Mihail Armencea(10buc.) precum si Colegiului National Emil Botta(15buc.), cu nadejdea într-un viitor în care educatia sa-si puna amprenta.

Biserica Ortodoxa Romana Buna Vestire, Adjud Biserica Ortodoxa Romana Buna Vestire, Adjud 
Biserica Ortodoxa Romana Buna Vestire, Adjud Biserica Ortodoxa Romana Buna Vestire, Adjud 
Canonul Sfantului Andrei Criteanul - I.P.S. Ciprian Arhiepiscop al Buzaului si Vrancei