Biserica Ortodoxa Romana Buna Vestire, Adjud
Arata alte articole din aceeasi categorie

Un nou inceput!

La început de an şcolar(11.09.2017), am cerut binecuvântarea lui Dumnezeu peste şcoala nr.3 şi peste elevii care poarta cu mândrie însemnele şcolii “Angela Gheorghiu” din municipiul Adjud. Prezenţa noastră aici exprimă grija şi cinstea Bisericii faţă de Şcoală, o instituţie fundamentală a neamului nostru.


Biserica, scoala, dar  si  familiile  elevilor, trebuie să fie preocupate nu doar de grijile materiale, care, e adevarat, ne copleșesc de multe ori, ci  implicate în această muncă de educaţie, într-o strânsă legatură. În acest sens, pentru ca nimeni să nu fie lipsit de cele necesare desfaşurarii procesului de învăţare, parohia noastră,  a sprijinit cu un numar de 20  ghiozdane, echipate cu rechizite, elevii identificaţi de conducerea şcolii ca având posibilităţi materiale reduse.


Fie ca începutul acestui nou an școlar să fie o zi de sărbătoare și de încredere că toţi elevii vor găsi în școală, ca şi în biserică, un sprijin, iar  așteptările părinţilor, ale copiilor și ale întregii comunităţi îşi vor găsi împlinirea în realizările acestora, în formarea lor ca oameni cinstiţi și demni! 

Biserica Ortodoxa Romana Buna Vestire, Adjud Biserica Ortodoxa Romana Buna Vestire, Adjud 
Canonul Sfantului Andrei Criteanul - I.P.S. Ciprian Arhiepiscop al Buzaului si Vrancei