Biserica Ortodoxa Romana Buna Vestire, Adjud
Arata alte articole din aceeasi categorie

Crăciunul strămoșesc - 2018 -

Colindele sunt expresia cea mai vie a culturii teologice si duhovnicești a românului ortodox, fiind îndeosebi inspirate din bogăția cântărilor liturgice bisericești, din perioada postului Crăciunului. Ele sunt cântate in stare de comuniune, in cor, de tineri sau vârstnici care amintesc de cetele de îngeri care au cântat la Nașterea Mântuitorului Hristos in Betleem: “Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu, pe pământ pace, între oameni bunăvoire”.


De aceea in aceasta perioada, a sărbătorii Nașterii Domnului, in care auzim colinde multe și frumoase, ce amintesc de Crăciunul strămoșesc, elevii școlilor din municipiul Adjud ,împreuna cu doamna profesor Chiriac Ionela, au ținut să ne amintească ca Dumnezeu este bunătate, iar misiunea de a vesti iubirea lui Dumnezeu prin cuvânt, dar mai ales prin faptă, este o vocație a fiecărui creștin.


Mulțumim tuturor celor care au reușit să facă posibil ca un astfel de eveniment să devină tradiție in biserica noastră!Biserica Ortodoxa Romana Buna Vestire, Adjud Canonul Sfantului Andrei Criteanul - I.P.S. Ciprian Arhiepiscop al Buzaului si Vrancei