Biserica Ortodoxa Romana Buna Vestire, Adjud
Arata alte articole din aceeasi categorie

O mică faptă a credinței celei adevărate

 


„... bolnav am fost și M-ați cercetat...” (Matei 25, 36)


  Sfânta Evanghelie ne spune că acestea vor fi cuvintele de întâmpinare adresate de Mântuitorul nostru Iisus Hristos celor ce vor fi găsiți drepți la judecata finală. Dorind și ostenindu-ne și noi pentru mântuirea sufletelor noastre, înțelegem din aceste cuvinte nevoia de a ne manifesta credința nu doar prin propovăduire și rugăciune, ci și prin faptele demne de ea, cum foarte frumos ne-o zugrăvește și Sfântul Apostol Iacov: „Ce folos, frații mei, dacă zice cineva că are credință, iar fapte nu are? Oare credința poate să-l mântuiască? Dacă un frate sau o soră sunt goi și lipsiți de hrana cea de toate zilele, și cineva dintre voi le-ar zice: Mergeți în pace! Încălziți-vă și vă săturați, dar nu le dați cele trebuincioase trupului, care ar fi folosul? Așa și cu credința: dacă nu are fapte, e moartă în ea însăși.” (Iacov 2, 14-17)


  Acestea toate punându-le la inimile noastre, noi, comunitatea credincioșilor Parohiei „Buna Vestire” din Adjud, ne-am gândit, și cu ajutorul Domnului am reușit, să achiziționăm câteva obiecte tehnico-medicale: scaune (cărucioare) rulante și cârje medicale, pe care să le donăm Spitalului Municipal Adjud.


  Nădăjduim că acestea vor ușura osteneala cadrelor medicale și suferința bolnavilor, și că fapta aceasta nu va rămâne singulară nici pentru noi, nici pentru alții.


 


                                                                                       Paroh,


                                                                 Preot Gheorghiță OLAR                                       


30.05. 2019

Biserica Ortodoxa Romana Buna Vestire, Adjud Biserica Ortodoxa Romana Buna Vestire, Adjud 
Biserica Ortodoxa Romana Buna Vestire, Adjud Biserica Ortodoxa Romana Buna Vestire, Adjud 
Biserica Ortodoxa Romana Buna Vestire, Adjud Biserica Ortodoxa Romana Buna Vestire, Adjud Canonul Sfantului Andrei Criteanul - I.P.S. Ciprian Arhiepiscop al Buzaului si Vrancei